Gospelworkshop

NYT samarbejde mellem Herning Kirke, FOF Herning og byens populære gospeldirigent Ole Jørgensen

Sted: Herning Kirke

Tid: kl. 19:00 - 21:00 følgende onsdage d. 4/9 + 18/9 + 9/10 + 23/10 + 6/11 + mandag d. 11/11(koncert)

Pris: kr. 625; pen/eft.løn/stud kr. 535

Tilmelding HER

”SING FOR JOY” - Den nye Gospelkor-workshop v/dirigent Ole Jørgensen

• Har du lyst til at synge

• Har du lyst til at være en del af et energisk, sprudlende fællesskab

• Et anderledes fællesskab, hvor der er plads til alle

• Har du lyst til at få inspiration og energi ned i rygsækken

Så er Sing for Joy noget for dig.

Vi skal arbejde med forskellige stilarter inden for gospelgenren - vi vil dog lægge vægt på den klassiske og traditionelle gospel stil - spirituals m.m.

Vi vil arbejde med at få det til at swinge, med frigørelse i sangen, hvor vi lader musikken bevæge os.

Der er ingen musikalske krav for at deltage - (nodekendskab er intet krav) - blot et kreativt, åbent sind til at fordybe sig i disse energiske sange.

Alle kan deltage - både den erfarne korsanger og dig som aldrig har sunget i kor før, men altid har haft lyst.

Vi afslutter forløbet med en koncert i Herning Kirke.