KirkeROD

Kom og vær med til kirkens nye aktivitet KirkeROD!

Vi inviterer til KirkeROD i Bethania kl. 17.00-19.00 på følgende datoer:

7. november, 5. december og 19. december

Tilmelding til kirke- og kulturmedarbejderen senest en uge før pågældende aften. Betaling for maden er på 30,- kr. per voksen. Alle børn spiser gratis. Velkommen!

KirkeROD er: Hygge og fællesskab, gode relationer mellem generationerne, sjove spil og gode lege, kreative aktiviteter, bibelfortælling, andagt og aftensmad - og så er det for ALLE aldre og typer! - En plante uden rod har ikke gode vækstbetingelser, sådan også med os mennesker. Vi behøver "rødder" for at stå fast i livets stormvejr. Derfor vil vi sammen opdage de livgivende rødder, vi har i den kristne tro og det kristne fællesskab. KirkeROD er et mødested, hvor vi ikke behøver at skjule, hvor ’rodet’ vores liv kan se ud.