babysalmesang

Nyt hold begynder torsdag d. 27. august

Babysalmesang er for babyer i 2-9 måneders alderen og ledes af kirke- og kulturmedarbejder Frauke Meldgaard.

Vi mødes i kirken om torsdagen kl. 10.15-11.00 med efterfølgende kaffe/the i Kirkehuset, som ligger lige bagved kirken. I alt 8 gange. Det koster ikke noget at deltage, men en tilmelding er nødvendig til Frauke Meldgaard - smh@herningkirke.dk/ sms til tlf. 52 11 18 61. Der er plads til 12 babyer på et hold.

Babysalmesang stimulerer barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling. Babysalmesang indbyder til ro og nærvær i en musikalsk ramme med salmerne i centrum - og skaber fortrolighed med kirkerummet