I efteråret 2020 byder vi på to spændende sogneaftener:

9/9 kl. 19.30 i Bethania: Valgmenighedspræst Henrik Højlund.
Emne: »Jeg tror du er her - at slippe blufærdigheden og vove troen«.
Henrik Højlund har skrevet en bog med dette emne, hvor han
går tæt på tvivlen, troen og livet. Samtidig stiller han spørgsmålet:
Hvordan kan vi leve med Gud og bede til ham og alligevel
frygtsomt flyve under radarhøjde med denne tro i mange sammenhænge? Entré inkl. kaffe og brød: 50 kr. Alle er velkomne.

7/10 kl. 19.30 i Kirkehuset: Ivar Brændgaard.

Emne: »Et levet liv set i bakspejlet«. Ivar Brændgaard har levet et indholdsrigt og
spændende liv og været bl.a højskoleforstander og direktør for
TV-Midt-Vest. Entré inkl. kaffe og brød: 50 kr. Alle er velkomne.

DIALOGMØDE OM TRO
Onsdag den 11/11 kl. 19.00 – 21.00 i Kirkehuset.

En aften hvor du kan møde sognepræst Sørine Gotfredsen, rabbiner Bent Melchior og imam Naveed Baig og professor i fysik Holger Bech Nielsen i en dialog om tro. Fire vidt forskellige ståsteder, der mødes i dialog. Ikke for at blive enige, men for at tale sammen og være uenige sammen og måske bliver klogere i mellemtiden. Ordstyrer er Özlem Cekic, der er forkvinde for og grundlægger af organisationen Foreningen Brobyggerne - Center for Dialogkaffe. Dialogmødet her et en del af en lang række dialogmøder landet over – bl.a. på Koldinghus og i DOK1 i Aarhus.

Der serveres - selvfølgelig - en kop dialogkaffe under vejs. Aftenen koster 75 kr. og er arrangeret af Brobyggerne i samarbejde med Herning Kirke.