DRENGEKORETS SOMMERKONCERT

Torsdag d. 20.6. kl. 19.00 i kirken Kom og oplev en fortryllende aften med masser af skøn musik, der forener typiske drengekors-klassikere, kendte danske sange og helt nykomponeret musik. Programmet spænder faktisk over flere århundreder af interessant musikhistorisk udvikling. Man vil også få mulighed for at høre nogle af drengene fra koret synge flotte solist-partier, akkompagneret af kirkens organister, Kristian Marius Andersen og Jesper Thimsen. Gå derfor ikke glip af at opleve den ganske særlige magi, der per tradition forbindes med Drengekorets stemningsfulde Sommerkoncerter. Billetter á 100,- kr./ 50,- kr. kan bestilles på linket her nedenunder. Kan også købes i døren samme aften.

KLIK HER

GUDSTJENESTER I KIRKEN UNDER DM

NB! Nu på søndag d. 23.6. kl. 8.30 og 10.00 Under DM-ugen her i byen vil der være opstillet en publikumstribune på kirkepladsen til højre for kirken. Desuden vil der stå telte på Østre Kirkevej og på østre side af kirken. Vejene omkring kirken og selve kirkepladsen vil være afspærret denne søndag, men der vil for kirkegængerne være mulighed for at parkere bilen i gåafstand fra kirken, fx ved DGI Huset på Kousgaards Plads 3 - Bemærk, dertil er der kun indkørsel fra Th. Nielsens Vej denne dag. Velkommen til søndagens gudstjenester!

KIRKENS DAGLIGSTUE

Alle fredage i juli måned kl. 10.00-11.30 i Kirkehuset Kirkens Dagligstue er et hyggeligt mødested, hvor ALLE er velkomne. Kom og drik en kop kaffe, mød andre, og få en rigtig god snak. Kirkens Dagligstue er et uformelt mødested, som er åben for alle, der har lyst til et hyggeligt samvær. Og kaffen er altid gratis.

ÅRETS SOGNEUDFLUGT

Torsdag d. 15.8. kl. 9.00 til ca. kl. 18.30 Turen går i år til smukke, naturskønne Thy, hvor dagen vil byde på følgende oplevelser: Formiddagskaffe ved Tambohuse Naturhavn - Vi besøger Danmarks største landsbykirke, Vestervig Kirke - Servering af en 2-rettes menu på "Agger Strand", det nyrenoverede missionshus i Agger - Færgetur fra Agger til Thyborøn - Eftermiddagskaffe i Præstbjerg Naturcenter. Pris for transport i bus, middag (ekskl. drikkevarer) og kaffebord: 450,- kr. pr. pers. Betales ved tilmelding til kirke- og kulturmedarbejder Frauke Meldgaard eller til Kirkekontoret senest d. 7. august. Velkommen!

Kontakt/Info​

KIRKEKONTORET:

Kl. 9.00-13.00 på mandage, tirsdage, torsdage og fredage

Kl. 10.00-13.00 på onsdage

Derudover kl. 15.00-17.00 på torsdage

Adressen: Østre Kirkevej 1, 7400 Herning

Ønsker du at sende en e-mail til Herning Sogn eller en af præsterne med følsomme personoplysninger (eksempelvis  cpr-nr.) anbefaler vi, at du benytter sikker formular. Download sikker formular HER

Formand for Menighedsrådet Karen Bunk

Tlf. 41 42 20 84, Karenbunk23@msn.com

Se listen over alle medlemmer i MENIGHEDSRÅDET (2020-24) og dets forskellige udvalg  - KLIK HER

Sognepræst Jens Moesgård Nielsen
(KBF, KirkeBogsFørende Sognepræst):
Tlf. 29 60 12 56jcmn@km.dk

Sognepræst Bo Knudsen:
Tlf. 97 12 04 17, bakn@km.dk

Sognepræst Poul Nygaard Kristensen:
Tlf. 97 14 70 52, pnk@km.dk

1. Organist Jesper Thimsen:

Tlf. 60 64 47 99, jesper@herningkirke.dk

Organist Kristian Marius Andersen:
Tlf. 29 24 33 72, kristian@herningkirke.dk

Dirigent for Herning Kirkes Drengekor
Severin Korsgaard
Tlf. 22 47 03 66, severin@herningkirke.dk

Kirke- og kulturmedarbejder og webmaster Frauke Meldgaard - TRÆFFES mandag-torsdag:

Tlf. 52 11 18 61, smh@herningkirke.dk

Ansat pr. 1.8.: Kirke- og kulturmedarbejder Lene Yde - TRÆFFES tirsdag-torsdag:

Tlf. 20 23 1313, kkm@herningkirke.dk

Kirketjener Helene Devantié - FRI om mandagen:

Tlf. 21 44 22 44, helene@herningkirke.dk

Kirketjener Michael Pedersen - FRI om mandagen:

Tlf. 24 44 44 15, michael@herningkirke.dk

20 jun

Sommerkoncert m. HKD

Koncert

Thursday 20. june kl. 19:00 - 20:30

Kirken

21 jun

Kirkens Dagligstue

Andet - offentligt

Friday 21. june kl. 10:00 - 11:30

Sal 1

Kom og drik en kop kaffe, mød andre, og få en rigtig god snak. Kirkens Dagligstue er et uformelt mødested, som er åben for alle, der har lyst til et hyggeligt samvær. Og kaffen er altid gratis. Velkommen!

23 jun

Fromesse - Jens

Sunday 23. june kl. 08:30 - 09:30

Herning Kirkes Sakristi