RYTMISK GUDSTJENESTE

Fredag d. 1.3. kl. 20.00 i kirken Kom til en anderledes gudstjeneste i et afslappet miljø og med et moderne præg. Her er der lagt fokus på rytmiske sange (lovsang) i stedet for de traditionelle salmer og orgelspil. Lovsangen ledes af Herning Kirkes rytmiske band, med klaver, trommer, bas, guitar og lovsangsledere. Udover lovsangen indeholder gudstjenesten hver gang: tale, nadver og tid til stilhed og eftertanke. Efter gudstjenesten er der gratis Café i Kirkehuset, hvor der er kaffe/ sodavand, franskbrød og hyggeligt samvær. Selve gudstjenesten varer ca. 90 min.

BLIV INDSAMLER & RED LIV

"Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling" Søndag d. 10.3. Krige, konflikter og katastrofer er blevet en stor del af alles hverdag, uanset hvor vi bor, og hvem vi er. Pengene fra sogneindsamlingen bidrager hvert år til, at mennesker i nød kan sikre sig selv en stabil indkomst og få mad på bordet. I år går pengene fra Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling til at hjælpe mennesker ramt af katastrofer rundt omkring på kloden. Kontakt allerede nu Janni Rasmussen på vernstroem69@gmail.com for at melde dig som indsamler. Du kan også tilmelde dig på det link, du finder nederst. Husk at vælge indsamlingssted: Herning Kirkehus. Man kan også møde op i Kirkehuset, Østre Kirkevej 1 på selve dagen. Her kan du vælge din rute og få udleveret det du skal bruge - vi har både kontant indsamling og via MobilePay.

KLIK HER

FRIMESSE

Søndag d. 10.3. kl. 16.30 i kirken FRImesse er en ny form for gudstjenester, som kombinerer det kendte fra højmessen med nye former. Efter gudstjenesten spiser vi pizza i Kirkehuset. (Pizza bestilles inden gudstjenesten ved indgangen). Alle er velkomne!

TRO I HVERDAGEN

Onsdag d. 13.3. kl. 19.30 i Kirkehuset Ved denne sogneaften får vi besøg af forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky, der holder foredrag med titlen: Tro i hverdagen. Riebnitzsky udgav i 2020 en lille bog med denne titel i serien "Kristendommen ifølge ...". Denne aften tager hun os med gennem sin trosfortælling. Når Anne-Cathrine Riebnitzsky dykker ned i troens univers, er mod et af de første ord, der falder hende ind. Modet til at tro. Modet til at lytte til, hvad Gud har at sige. Det lå ikke ligefor, at hun skulle finde sin styrke der, for barndomshjemmet var ikke præget af kristendommen, og stemningen var ofte tung og trist. Men modet til at tro har banet en vej for hende, en vej, der blandt andet gjorde hende til forfatter. Riebnitzsky deler åbenhjertigt ud af sin livsfortælling, der følger hendes trosfortælling. Hun gør sit bo op og lader os følge de nedslag i tilværelsen, hvor troen helt praktisk har indflydelse på liv og gerning. Velkommen til denne spændende sogneaften i Kirkehuset. Entré inkl. kaffe og brød: 100,- kr. Alle er velkomne.

Kontakt/Info​

KIRKEKONTORET:

Kl. 9.00-13.00 på mandage, tirsdage, torsdage og fredage

Kl. 10.00-13.00 på onsdage

Derudover kl. 15.00-17.00 på torsdage

Adressen: Østre Kirkevej 1, 7400 Herning

Ønsker du at sende en e-mail til Herning Sogn eller en af præsterne med følsomme personoplysninger (eksempelvis  cpr-nr.) anbefaler vi, at du benytter sikker formular. Download sikker formular HER

Formand for Menighedsrådet Karen Bunk

Tlf. 41 42 20 84, Karenbunk23@msn.com

Se listen over alle medlemmer i MENIGHEDSRÅDET (2020-24) og dets forskellige udvalg  - KLIK HER

Sognepræst Jens Moesgård Nielsen
(KBF, KirkeBogsFørende Sognepræst):