SIGURD BARRETT FORTÆLLER BIBELHISTORIE

Fredag d. 23. september kl. 19.00 i kirken Y's Men's klubberne i Herning er gået sammen om at fejre 75-året for starten af den første Y's Men's Club i Danmark og 100 året for starten af Y's Men organisationen i USA i 1922. Begivenheden fejres i Herning med et GRATIS arrangement, hvor Sigurd Barrett kommer og fortæller bibelhistorie. Efterfølgende vil der være et lille traktement i Kirkehuset. Alle er velkomne! Pladserne i kirken fordeles efter først-til-mølle princippet.

KONCERT

Lørdag d. 24. september kl. 17.00 i kirken Denne eftermiddag fylder kirkens organist Kristian Marius Andersen kirken med skønne orgeltoner, hvor han spiller koncert med spændende og smuk musik på kirkens velklingende orgel. Der er fri entré til koncerten.

"IN MEMORIAM - QUEEN ELIZABETH II"

Søndag d. 2. Oktober kl. 16.00 i kirken I lyset af begivenhederne i det engelske kongehus , præsenterer Herning Kirkes Drengekor et koncertprogram til minde for den nu afdøde Dronning Elizabeth II. Med inspiration fra den engelske kortradition vil drengekoret ære og mindes Englands nu tidligere monarks liv og værk med læsninger samt kor- og orgelmusik komponeret til royale begivenheder, gennem generationer. Billetsalg via www.herningkirkesdrengekor.dk

FROKOST-KONCERT

Onsdag d. 5. oktober kl. 12.05 i kirken Kom og lad dig overraske ved denne koncert ved frokosttid med 25 minutters dejlig musik, spillet på orglet af kirkens organister. Efterfølgende vil der være en lille forfriskning i våbenhuset. Gratis entré, og alle er velkomne!

Kontakt/Info​

KIRKEKONTORET:

Kl. 9.00-13.00 på mandage, tirsdage, torsdage og fredage

Kl. 10.00-13.00 på onsdage

Derudover kl. 15.00-17.00 på torsdage

Adressen: Østre Kirkevej 1, 7400 Herning

Ønsker du at sende en e-mail til Herning Sogn eller en af præsterne med følsomme personoplysninger (eksempelvis  cpr-nr.) anbefaler vi, at du benytter sikker formular. Download sikker formular HER

FORMAND for Menighedsrådet Klaus Lytzhøft
Tlf. 60 19 03 63, klaus@klytz.dk

Se listen over alle medlemmer i MENIGHEDSRÅDET (2020-24) og dets forskellige udvalg  - KLIK HER

Sognepræst Jens Moesgård Nielsen
(KBF, KirkeBogsFørende Sognepræst)
Tlf. 29 60 12 56, jcmn@km.dk

Sognepræst Bo Knudsen
Tlf. 97 12 04 17, bakn@km.dk

Sognepræst Poul Nygaard Kristensen
Tlf. 97 14 70 52, pnk@km.dk

1. Organist Jesper Thimsen

Tlf. 60 64 47 99, jesper@herningkirke.dk

Organist Kristian Marius Andersen
Tlf. 29 24 33 72, kristian@herningkirke.dk

Dirigent for Herning Kirkes Drengekor Charlotte Rowan

Tlf. 50 31 58 97, charlotte@herningkirke.dk

Kirke- og kulturmedarbejder og webmaster Frauke Meldgaard

Tlf. 52 11 18 61, smh@herningkirke.dk

Kirke- og kulturmedarbejder Christina Tind Rabjerg

Tlf. 20 23 13 13, kkm@herningkirke.dk

Kirketjener Helene Devantié - FRI om mandagen:

Tlf. 21 44 22 44, helene@herningkirke.dk

27 sep

Stemmegaflen

Tuesday 27. september kl. 11:00 - 13:00

Multisalen

Kirkens Legestue

Wednesday 28. september kl. 10:00 - 11:30

Sal 2+3

Kirkecafé

Wednesday 28. september kl. 10:00 - 12:00

Multisal

28 sep

FOF-Kirkekoncert m. "A Rush of Coldplay"

Koncert

Wednesday 28. september kl. 19:30 - 21:30

Kirken

"A Rush of Coldplay - The true tribute to Coldplay" Billetsalg online via www.fof.dk/da/herning/foredrag-koncerter-og-kultur/koncerter/a-rush-of-coldplay Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder. At genskabe Coldplays udtryk kræver i dén grad benhårdt arbejde og ikke mindst musikere som kan løfte opgaven. Den fire mand store besætning i det danske tribute-band genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at komme så tæt som muligt på målet og tilfredsstille selv de mest hardcore Coldplay-fans. Siden 2012 har A Rush of Coldplay løftet opgaven og på diverse festivaler, open air-arrangementer og spillesteder bevist at de magter udfordringen.

Hør en gudstjeneste

Her kan du høre søndagens gudstjeneste

Kirkebladet

LÆS DET NYESTE KIRKEBLAD HER