koncerter

AFLYST! Koncert med WondAros
Lørdag den 30. januar, kl 16.00

Koncert med Duo Takemitsu
Lørdag den 13. februar, kl. 16.

Marianne Leth - fløjte, Anders Borbye, guitar, Entré 50 kr. Duo Takemitsu, prisvindende fløjte- og guitarduo, blev dannet i 1993 mens begge musikere studerede på Det Jyske Musikkonservatorium.  Repertoiret var i begyndelsen hovedsageligt ny musik, men blev snart udvidet til at omfatte hele den klassiske musiks historie, fra Renæssancen til vor tid. Gennem konstant udforskning af repertoiret, samt udstrakt koncertaktivitet, har duoen i en længere årrække været et af landets mest profilerede ensembler i denne kategori.
Duoen har udgivet 4 Cd'er på ClassicO Records og har uropført en række nye værker af danske komponister, bla. Peter Bruun, Bo Gunge og Hans Henrik Nordstrøm.
Eftermiddagens program er endnu ikke fastlagt, men vil være et blandet program af velklingende musik sammensat til lejligheden. Gammelt og nyt, festligt, eftertænksomt og meget mere – og måske får vi forklaringen på duoens fremmedartede navn! Se også: www.duotakemitsu.dk Entré 50 kr

Koncert med Kristian Marius Andersen, orgel
Onsdag den 23. februar, kl. 19

Denne aften vil Kristian spille et blandet program med stor orgelmusik på Herning Kirkes velklingende orgel. Fri entré

Når intet andet er anført, er Herning Kirke arrangør af koncerten.

Herning Kirkes Drengekors KONCERTKALENDER i sin helhed kan ses HER