koncerter

Koncerter i kirken - vinter 2022/3:

MESSIAS

Onsdag den 30. november kl. 19:30 (Dørene åbner kl. 18:45):

Händels “Messias” med Ensemble MidtVest, Herning Kirkes Drengekor og Sct. Clemens Drengekor. Billetsalg via Ensemble MidtVest.

Hymns from Nineveh

Mandag den 5. december kl 19.30:

Koncert med guitarist og sanger Jonas Petersen. Entré 150 kr, for billetkøb klik HER

“Dejlig er Jorden”

Lørdag den 17. december kl. 15 i Herning Kongrescenter.

Julekoncert med  Herning Kirkes Drengekor MidtVestPigekor og Ensemble MidtVest. Billetsalg via www.mch.dk

“La nativite de Seigneur” (Herrens fødsel)

Torsdag den 22. december kl. 19:

Orgelmusik af Olivier Messiaen spillet af organist Kristian Marius Andersen. Fri entré.

Nytårskoncert med besøg fra Operaen i Kiev

Tirsdag den 17. januar kl. 19:

Festlig nytårskoncert med sangerinden Anastasiya Andrukhiv, som er fra Ukraine, og indtil for nylig har været tilknyttet operaen i Kiev. Hun akkompagneres af Kristian Marius Andersen på klaver/orgel. Entré 50,- kr.

Frokostkoncert

Onsdag den 25. januar, kl. 12.05:

Lad dig overraske ved denne frokostkoncert med 25 minutters dejlig musik ved kirkens organister. Efterfølgende vil der være en lille forfriskning i våbenhuset. Fri entré.

Frokostkoncert

Onsdag den 15. februar kl. 12.05

Michala Petri

Fredag den 24. februar kl. 19:

Koncert med blokfløjtevirtuosen Michala Petri akkompagneret af cembalisten Patricia van Duuren. Entré 100 kr. Billetter købes ved indgangen.

Når intet andet er anført, er Herning Kirke arrangør af koncerten.

Herning Kirkes Drengekors KONCERTKALENDER i sin helhed kan ses HER