koncerter

Koncerter i kirken i efteråret 2020 - NB! Der kan ske ændringer i koncertplanen ifm. restriktioner omkring Covid19.

Orgelkoncert - Tirsdag d. 22. september, kl. 19:

Denne aften spiller kirkens organist Kristian Marius Andersen koncert på kirkens velklingende orgel. Koncerten byder bl.a. på Mendelssohns flotte orgelsonate i A-dur. Fri entré

Værkstedskoncert - Fredag d. 25. september, kl. 17:

Koncert med eleverne fra Den Jyske Sangskole. Fri entré.

Cello og orgel - Torsdag d. 8. oktober, kl. 19:

Denne aften spiller cellisten Johanne Andersson sammen med kirkens organist Jesper Thimsen. De to musikere vil sammen spille et alsidigt program med vellydende musik, og vi skal bl.a. høre Max Bruch’s Kol Nidrei, som er skrevet over en jødisk hymne. Fri entré.

Violin og orgel - Onsdag d. 28. oktober, kl. 19:

Den tjekkisk fødte violinist Lada Fedorova, som til daglig er solomusiker i Sønderjyllands Symfoniorkester, spiller ved denne koncert sammen med kirkens organist Kristian Marius Andersen. Entré 75,- kr.

Fauré’s Requiem - Søndag d. 1. november, kl. 16:

MidtVest Pigekor, Herning Kirkes Drengekor og Det Danske Ungdomsensemble synger og spiller ved denne koncert sammen under ledelse af dirigenten Morten Ryelund. Vi skal høre den franske komponist Gabriel Fauré’s berømte værk Requiem. Der er entré ved koncerten.

Händels “Messias” - Onsdag d. 2. december, kl. 19.30:

Sct. Clemens Drengekor (Aarhus Domkirke), Herning Kirkens Drengekor og Ensemble MidtVest opfører Händels “Messias” under ledelse af dirigenten Søren Kinch Hansen. Der er entré ved koncerten.

Når intet andet er anført, er Herning Kirke arrangør af koncerten.

Herning Kirkes Drengekors KONCERTKALENDER i sin helhed kan ses HER