Sogneeftermiddage

Sogneeftermiddagsmøder i 2022

Møderne er åbne for alle og holdes 1. og 3. torsdag i måneden på skift i Bethania og Kirkehuset kl. 14.00 - 16.00. Kaffebord á 20,- kr.

15. september i Kirkehuset: Tuja Berg, Aarhus. Emne: Herning Kirkes missionsprojekt i Addis Abeba.

6. oktober i Bethania: Lindvig Osmundsen, Bording. Emne: At være kirke for afviste asylansøgere.

27. oktober i Kirkehuset: Kirsti Kjeldsen, sygeplejerske og terapeut, Hammerum. Emne: Om tab, sorg og savn.

3. november i Bethania: Bo Knudsen. Emne: Digterpræsten Kaj Munk.

17. november i Kirkehuset: Bente og Hartvig Wagner. Emne: På rundtur med Brorson.

1. december i Bethania: Adventsmøde. Spændende eftermiddag med forskellige indslag ved lokale kræfter. Kaffebord á 20 kr. Alle er velkomne!

Sogneeftermiddage er et kristent fællesskab med Bibel, sang, livsoplysning og hyggeligt fællesskab.

Alle er velkomne.