babysalmesang

Babysalmesang i kirken

Holdet med opstart i januar er nu fyldt op, vi beklager! Vi henviser til babysalmesang i nabokirken, Fredens Kirke. Læs mere om deres tilbud herNyt hold i Herning Kirke begynder d. 21. marts 2019.

For ca. 2-8 måneder gamle babyer ved kirke- og kulturmedarbejder Frauke Meldgaard.

Babysalmesang stimulerer barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling. Babysalmesang indbyder til ro og nærvær i en musikalsk ramme med salmerne i centrum – og skaber fortrolighed med kirkerummet.

Vi mødes i kirken torsdage kl. 10.15-11.00 med efterfølgende kaffe og the i Kirkehuset. I alt 8 gange.

Det koster ikke noget at deltage, men tilmelding er nødvendig til Frauke Meldgaard - smh@herningkirke.dk/ 20 27 98 27.

Der er plads til 12 babyer på et hold.