koncerter

Koncerter i kirken

Fredag 27. september kl. 17.00

Værkstedskoncert med elever fra Den Jyske Sangskole. Gratis adgang.

Lørdag 28. september kl. 17.00

Kristian Marius Andersen på orgel. Fødselsdagskoncert. Efterfølgende spisning på Den Jyske Sangskole med tilmelding per mail til mads@denjyskesangskole.dk Pris: 100 kr.

Torsdag 3. oktober kl. 19.00

Koncert med Herning Kirkes Drengekor. Entré: Voksne 80 kr. / børn 20 kr.

Tirsdag 8. oktober i kirken kl. 19:30 - 21:30

Ole Jørgensen har nu hvert år - igennem i alt 22 år - givet en gratis kirke-koncert med sit gospel kor 'Gospel D'Light' til fordel for UNICEF.
Entré: 100,- kr., gratis for børn under 12 år.
ALT, hvad der kommer ind går ubeskåret til Unicef, og ALLE involverede arbejder frivilligt denne dag. Også KODA giver afkald på sit honorar.
Der kommer desuden en yderst kompetent ansat fra Unicefs hovedkontor i FN- byen, Ditte Hartvig Bach, og fortæller om dét projekt, der er aktuelt her og nu. Efter koncerten har vi salg af både Unicef-artikler og Ole Jørgensens cd- er. Dette sker i våbenhuset imens vi byder på gratis vand. Unicef har i øvrigt aldrig nogensinde haft en procent-andel på over 5 % beregnet til administrationsudgifter.
Koncerten slutter ca. kl. 21.30

Søndag 3. november kl. 16.00

Duruflés Requiem med Danmarks Ungdomsensemble, Herning Kirkes Drengekor, MidtVest Pigekor, Morten Bunk - Barytonsolist. Dirigent Morten Ryelund. Entré: Voksne 150 kr. / børn 50 kr. - bestil billet HER

Fredag 15. november kl. 17.00

Værkstedskoncert med elever fra Den Jyske Sangskole. Gratis adgang.

Søndag 1. december kl. 10.00

1. søndag i advent med Herning Kirkes Drengekor.

Søndag 1. december kl. 15.15

Før Juletræet Tændes med Ensemble MidtVest og Herning Kirkes Drengekor. Bo Knudsen er præst.

Når intet andet er anført, er Herning Kirke arrangør af koncerten.

Herning Kirkes Drengekors KONCERTKALENDER i sin helhed kan ses HER