koncerter

Koncerter i kirken

Tirsdag d. 21. maj kl. 19.00 i kirken: Kristian Marius Andersen spiller orgelkoncert. Fri entré

Fredag d. 24. maj kl. 17.00
Værkstedskoncert med MidtVest Juniorkor og MGK, Den Jyske Sangskole.

Fredag d. 31. maj kl. 10.00
Sanggudstjeneste under temaet »gå med og syng med« med sognepræst Jens Carl Moesgård, Herning Kirkes Drengekor, orgel Kristian Marius Andersen.

Lørdag 1. juni kl. 13.00
Festgudstjeneste i anledning af Dansk Kirke i Udlandets 100 år. Gudstjenesten indgår i Himmelske Dage arrangementet. Herning Kirkes Drengekor, dirigeret af Mads Bille, orgel Kristian Marius Andersen.

Tirsdag 4. juni kl. 19.00
Sommerkoncert med Herning Kirkes Drengekor. Ved orglet Kristian Marius Andersen. Dirigent Mads Bille. Entré 80 kr.

Søndag 9. juni kl. 10.00
Pinsehøjmesse med Herning Kirkes Drengekor. Musik af John Høybye.

Søndag 16. juni kl. 14.00
Festkoncert i anledningen af 20 året for stiftelsen af Den Jyske Sangskole. Herning Kirkes Drengekor, MidtVest Pigekor, MidtVest Børnekor med solister. Dirigenter
Mads og Dorte Bille, Bente Bliksted. Entré 80/20 kr.

Søndag 16. juni kl. 16.30
Gentagelse af kl. 14.00-koncerten.

Tirsdag 18. juni kl. 19.00
Orgelkoncert med Morten Bunk. Fransk orgelmusik. Værker af bl.a. Louis Vierne og Cesár Franck. Gratis adgang.

Tirsdag 25. juni kl. 19.00
Koncert med Nidaros Domkirkens Drengekor og Herning Kirkes Drengekor. Entré 80/20 kr.

Når intet andet er anført, er Herning Kirke arrangør af koncerten.

Herning Kirkes Drengekors KONCERTKALENDER i sin helhed kan ses HER