koncerter

Koncerter i kirken - Forår 2023:

Frokostkoncert (ca. 25 min.)

onsdag den 15. februar kl. 12.05:

Jesper Thimsen spiller et blandet program med orgelmusik. Efterfølgende vil der være en lille forfriskning i våbenhuset. Fri entré.

Blokfløjtekoncert med Michala Petri

fredag den 24. februar kl. 19.00:

Koncert med blokfløjtevirtuosen Michala Petri akkompagneret af cembalisten Patricia van Duuren. Entré 100,- kr. Billetter købes ved indgangen.

Frokostkoncert, violin-klaver

onsdag den 8. marts, kl. 12.05-12.30:

Ved denne frokostkoncert spiller violinisten Mikkel Lundkvist sammen med Jesper Thimsen, som er en af organisterne ved Herning Kirke. Fri entré.

Orgelkoncert med Kristian Marius Andersen

tirsdag den 14. marts, kl. 19.00:

Kirkens organist Kristian Marius Andersen spiller orgelkoncert denne aften på kirkens velklingende orgel. Vi skal høre musik af Bach, Mozart, Floor Peeters og César Franck. Fri entré.

Værkstedskoncert med elever fra Den Jyske Sangskole

fredag den 24. marts kl. 17.00:

Fri entré.

"King's Singers"

mandag den 27. marts kl. 19.00:

Koncert med den verdensberømte engelske sanggruppe “King's Singers”. Billetsalg via www.herningkirkesdrengekor.dk. Pris: 175,- kr. / 100,- kr. under 18 år.

Orgelmusik til påsken

tirsdag den 4. april, kl. 19.00:

Organist Kristian Marius Andersen spiller den franske organist og komponists Marcel Dupré's store værk  "Symphonie-Passion".  Musikken skildrer Jesu lidelseshistorie - passionen. Fri entré.

Jazz - Organic3+1

tirsdag den 18. april kl. 19.30:

4 af Danmarks absolut førende jazzmusikere gæster Herning kirke denne aften. Uffe Steen på guitar, Niels Ole Sørensen på Hammondorgel, Esben Bach på trommer og Michael Bladt på saxofon. De spiller bl.a. jazzificerede salmer og svedig souljazz er nøgleordet når Organic3 sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Entré 100,- kr. Billetter købes ved indgangen.

Frokostkoncert. 2 organister og 1 klaver

onsdag den 26. april, kl. 12.05-12.30:

De to organister ved Herning Kirke Kristian Marius Andersen og Jesper Thimsen spiller denne eftermiddag sammen på klaveret i kirken. De spiller bl.a. de berømte norske stykker af Edvard Grieg, skrevet for 4 hændigt klaver. Fri entré.

Værkstedskoncert med elever fra Den Jyske Sangskole

fredag den 28. april, kl. 17.00:

"Sangkraft Aarhus"- dirigenttalenthold

søndag den 7. maj, kl. 16.00:

Afslutningskoncert for Sangkraft Aarhus dirigenttalentholdet, hvor de unge mennesker både vil synge og dirigere sig gennem en mangfoldighed af værker fra forskellige epoker. Fri entré.

Frokostjazz

onsdag den 17. maj, kl. 12.05-12.30:

Jazz-klarinettisten Lars Dalsgaard og Kristian Marius Andersen på klaver spiller jazz til kirken ved denne frokostkoncert. De er begge to forrygende jazzmusikere fra Herning! Fri entré.

Herning Korforening og Vibykoret

mandag den 22. maj kl. 19.30:

Vivaldis festlige “Gloria” og en kantate af Bach er på programmet når det lokale kor Herning Korforening sammen med Vibykoret under ledelse af dirigent Søren Bormann giver koncert. Entré 100,- kr, billetsalg ved indgangen.

Værkstedskoncert med elever fra Den Jyske Sangskole

fredag den 26. maj, kl. 17.00:

Fri entré.

Når intet andet er anført, er Herning Kirke arrangør af koncerten.

Herning Kirkes Drengekors KONCERTKALENDER i sin helhed kan ses HER