Dato for efteråret 2020:

DIALOGMØDE OM TRO
Onsdag den 11/11 kl. 19.00 – 21.00 i Kirkehuset.

En aften hvor du kan møde sognepræst Sørine Gotfredsen, rabbiner Bent Melchior og imam Naveed Baig og professor i fysik Holger Bech Nielsen i en dialog om tro. Fire vidt forskellige ståsteder, der mødes i dialog. Ikke for at blive enige, men for at tale sammen og være uenige sammen og måske bliver klogere i mellemtiden. Ordstyrer er Özlem Cekic, der er forkvinde for og grundlægger af organisationen Foreningen Brobyggerne - Center for Dialogkaffe. Dialogmødet her et en del af en lang række dialogmøder landet over – bl.a. på Koldinghus og i DOK1 i Aarhus.

Der serveres - selvfølgelig - en kop dialogkaffe under vejs. Aftenen koster 75 kr. og er arrangeret af Brobyggerne i samarbejde med Herning Kirke.