I efteråret 2019 byder vi igen på tre spændende SOGNEAFTENER

Sogneaftnerne begynder kl. 19.30 og afholdes i Bethania. Der er en entrépris på 50,- kr. pr. aften.

Onsdag d. 11.9. – ”Alle vil jo bare elskes”
En livstidsfanges historie og en vens tanker Lars Irgens Petersen slog i 2003 en anden mand ihjel. Det skete i forbindelse med en smugleraktion med 13 ton hash fra Marokko til Danmark. Drabet var kynisk og nøje planlagt. Set med menneskelige briller krydser han den grænse, hvor tilgivelse ikke længere synes mulig. Thomas Bjerg Mikkelsen - Leder af Menighedsfakultetet fortæller Lars Irgens Petersens historie og reflekterer over emner som skam, skyld, tilgivelse, empati, fremmedgørelse og ondskab.

Onsdag d. 9.10. - Dina Al-Erhayem
”Til dén, der tager imod Jesus, knytter der sig en lang række løfter …"
Disse løfter har med liv i overflod og livsforvandling for den enkelte at gøre. Men det var skelsættende for mig som tidligere ateist, at opdage, at der er en virkelighed bag ordene i Bibelen”, fortæller Dina Al-Erhayem - Studievært og skuespillerinde

Onsdag d. 13.11. – Charlotte Rørth