Sogneaftener
I efteråret 2021 samler vi op på de sogneaftner der blev aflyst i foråret, og inviterer til spændende aftner.

Alle aftener kl. 19.30 i Kirkehuset. Entre inkl. kaffe og brød:
50 kr. Alle er velkomne!

Onsdag 8. september:

Må Gud velsigne dig – på den nye måde? Bibelen 2020 er en oversættelse,
hvor der er lagt vægt på mening og
forståelighed, på mundtlighed og flow. Det er ikke en bibel til gudstjenestebrug – men hvorfor egentlig ikke? Generalsekretær i Bibelselskabet Birgitte Stokkelund Larsen.

Onsdag 13. oktober:

Netværkskoordinator Tuja S. Berg fortæller om Herning Kirkes nye missionsprojekt: »Jesus til nye bydele i Addis Ababa«, samt om missionsselskabets Promissios arbejde i Etiopien.

Onsdag 10. november:

En aften om diakoni i praksis - Hvilken betydning har diakonien ind i menighedens opbygning og fællesskab - hvornår og hvordan bliver evangeliet til diakonale handlinger? Vi stiller spot på diakonien og diakoniens plads ved Herning kirke v. Stiftspræst for diakoni Steen Andreasen.