FRImesse

Find dato for næste Rytmiske Gudstjeneste HER

Rytmisk Gudstjeneste er DIN mulighed for at deltage i en anderledes gudstjeneste i et afslappet miljø og med et moderne præg. Målet er at skabe en gudstjeneste, der hverken opleves gammeldags, indforstået eller kedelig. Der er lagt fokus på rytmiske sange (lovsang) i stedet for de traditionelle salmer og orgelspil. Sangene suppleres af Herning Kirkes rytmiske band bestående af klaver, bas, guitar, trommer mv. Gudstjenesterne er målrettet 16-35-årige, men alle er velkomne, og der kommer ca. 50-100 mennesker hver gang.
Udover lovsangen indeholder gudstjenesten hver gang en kort forkyndelse (12-15 min), nadver og tid til stilhed og eftertanke. Hertil kan gudstjenesten indeholde drama, video, solosang osv.
Under gudstjenesten er der også mulighed for samtale og forbøn, hvor du i fortrolighed kan tale med et andet menneske om, hvad du har på hjerte.
Gudstjenesten varer ca. 1½ time, og løber af stablen den første fredag i hver måned kl. 20. Det hele finder sted i Herning Kirke, som ligger centralt placeret ved Torvet.
Efter gudstjenesten indbydes der til gratis café i kirkehuset, hvor der er kaffe/sodavand, franskbrød og hyggeligt samvær med snak, spil og musik.